Radio Muzica Populara 2020

4.7 (445)

الموسيقى والصوت | 5.5MB

تفاصيل التطبيق

Daca esti un roman autentic si iti place sa petreci, te invitam sa petreci impreuna cu noi folosind aceasta aplicatie de
Muzica Populara noua, unde vei asculta melodii populare gratis, muzica de petrcere, lautareasca, muzica pentru nunta alaturi de cei mai renumiti cantareti
Aplicatia Muzica Populara Gratis iti ofera muzica populara autentica.
Asculta muzica populara din Ardeal, Banat, Bucovina, Crisana, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia, Basarabia, Etno si de Petrecere gratis cu aplicatia noastra interpretate de cei mai cunoscuti solisti de muzica populara.
Numai in aceasta aplicatie gasiti o varietate de muzica populara de petrecere gratis, Radio muzica populara 2020,
Populara Romaneasca, pentru tine care cuprinde peste 1200 de melodii ca sa petreci 3 zice si 3 nopti!
Cea mai de calitate Muzica Populara Romaneasca, radio popular, etno, petrecaretzu, taraf popular doar aici, gratis pentru tine!!
Aceasta aplicatie va ofera: muzică populară: Radio Muzica Populara, muzica traditională de petrecere romanesca , unde poti sa asculti o sarba asa cum se face in moldova, muzica de petrecere 2020, hora ca la olteni, muzica de foltclor autentica, brasoveanca alaturi de Radio Bucovina si Radio Oltenia, Antena Satelor si Radio Banat Timisoara, precum si cele mai indragite posturi precum Radio Popular Romania si Radio Petrecaretzu!
Muzica este puntea de legatura dintre trecut, prezent si viitor, este limba sufletului mult superioara limbii vorbite prin mesajul local sau universal pe care-l poarta. Fiecare popor isi povesteste prin muzica traditionala trecutul, asa cum a fost trait el de inaintasii sai. Nu face exceptie nici muzica populara romaneasca care prin diversitate ne ofera, cu o limpezime fara de tagada, trecutul crud trait de romanasii nostrii.
Sa inceapa cheful chiar acum! Muzica populara, asculta muzica traditional romaneasca si distreaza-te alaturi de noi cu aceasta aplicatie Gratis!
Muzica de petrecere,radio populara, totul gratis in aplicatie.
Distreaza-te anul aceasta cu aplicatia Muzica Populara, Muzica de Petrecere, Muzica Lautareasca care cuprinde peste 1200 de melodii!
Va multumim ca folositi aplicatia noastra si speram ca v-a adus bucurie in suflet!

Show More Less

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 3.8

نظام الأندرويد المتوافق: Android 4.1 or later

التقييم

مشاركة

ما قد تحب