Sport/Recreatiecentrum De Does

4.75 (8)

ألعاب رياضية | 83.3MB

تفاصيل التطبيق

Sportfondsen Leiderdorp BV voert in opdracht van de Gemeente Leiderdorp de exploitatie van verschillende binnensportaccommodaties. Deze accommodaties zijn sport- en recreatiecentrum de Does, sporthal De Bloemerd en de sportzalen Hoftuyn, Klerkenhof en Zijlkwartier. Bij de Does en de Bloemerd wordt ook de horeca geëxploiteerd.
In deze accommodaties vinden uiteenlopende activiteiten plaats.Zij bieden aan veel sportverenigingen, scholen, organisaties en particuliere bezoekers onder meer een gezellig subtropisch zwembad, sporthallen, gymzalen en horecagelegenheden die ook te huur zijn.
Sport- en Recreatiecentrum "De Does" is een multifunctioneel sportcentrum. Het centrum ligt langs de A4 en heeft ruim voldoende parkeerplaatsen, een gezellig subtropisch zwembad, dubbele sporthal en een gezellige horecagelegenheid.
Tevens biedt Sportfondsen Leiderdorp met haar Sportfondsen Sportservicepunt directe ondersteuning in diverse sport- en beweegactiviteiten. Wij streven er naar zoveel mogelijk Leiderdorpers en Zoeterwoudenaren te stimuleren actief te bewegen / sporten. Er worden continue projecten, diensten en stimuleringsmogelijkheden binnen en buiten de dorpsgrenzen van Leiderdorp en Zoeterwoude ontwikkeld.

Show More Less

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 3.1

نظام الأندرويد المتوافق: Android 4.4 or later

التقييم

مشاركة

ما قد تحب