Details

Lutjet e Sherimit

5 (2)

مراجع و كتب | 641.0KB

تفاصيل التطبيق

Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.0

نظام الأندرويد المتوافق: Android1.6 or later

التقييم

Share by

ما قد تحب