Details

Matura Assist

5 (1)

إنتاجية | 2.2MB

تفاصيل التطبيق

Llogarit me thjeshtesi piket e akumuluara nga provimet e matures.
Aplikacioni eshte krijuar per ti ardhe ne ndihme maturanteve te cilet do te konkurojne ne universitet.
Perdorimi eshte konceptuar te jete shume i thjeshte dhe intuitiv.
***Suksese te gjithe maturanteve!***
*Aplikacioni kerkon leje per internet sepse afishon reklama nga Google.

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.2

نظام الأندرويد المتوافق: Android4.1 or later

التقييم

Share by

ما قد تحب