iSport LIFE

3 (1982)

ألعاب رياضية | 5.3MB

تفاصيل التطبيق

iSport LIFE je mobilní trackovací aplikace a sociální síť, díky které získáš komplexní informace o svých sportovních aktivitách. Ve světě iSport LIFE máš vždy perfektní přehled. Aplikace zaznamenává život v pohybu. Měří nejpopulárnější outdoorové aktivity (běh, chůze, cyklistika, in-line bruslení, koloběh, běh na lyžích). Superlife není jen přehledný a praktický tréninkový deník. Aplikace propojuje rekreační, amatérský, výkonnostní i vrcholový sport. To vše ve spolupráci s vydavatelským domem Czech News Center a patrony z řad známých sportovců, kteří fungují jako průvodci a rádci ve světě pohybu. Přidej se k nim na sociální síti www.isportlife.cz. Využij možnosti sdílet všechny zážitky, hraj o hodnotné ceny a soutěž o možnost potkat se s osobnostmi, jež zasvětlily sportu celý život. Nastav si s jejich pomocí individuální cestu a pomocí originálních výzev si postupnými kroky splň vysněný cíl. Aplikace pomůže najít ideální model každému, ať už se hýbete pro lepší vnitřní pocit, pro výkony nebo pro zábavu. iSport LIFE, přijmi výzvu!
Používání GPS ve vašem zařízení může snižovat výdrž baterie / Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Show More Less

ما هو جديد iSport LIFE

Superlife se mění na iSport LIFE. Stejně jako náš on-line magazín www.isportlife.cz i aplikace dostala nové barvy a logo. Vše ostatní ale zůstává při starém: sporty, výzvy a přátelé. Děkujeme ti za přízeň a přejeme hodně radosti při pohybu venku!
Tým iSport LIFE

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 2.0.0

نظام الأندرويد المتوافق: Android 4.0.3 or later

التقييم

مشاركة

ما قد تحب