Details

Vaskmin

4 (8)

تسوق | 12.1MB

تفاصيل التطبيق

VASKMIN er en praktisk måte å få unnagjort renhold av bolig, vask og rens av tekstiler, bilvask og pleie av fritidsbåter. Vi tilbyr en enkel og brukervennlig prosess der våre tjenester inkluderer at vi kommer rett til deg for henting og levering av tekstiler, bil eller båt.
Vi er stolte over å ha samarbeid med de mest seriøse aktører i hver av de tjenestekategorier som tilbys, uansett hvor i Norge vi er representert. Du kan stole på at vi holder våre tidsavtaler, oppgitte priser og at dine eiendeler blir ivaretatt på best mulig måte.
Hvordan VASKMIN fungerer:
1) Du laster ned appen, sett opp kontoen din og velger dine tjenester og preferanser for henting og levering av dine tekstiler, din bil eller båt eller tid for utføring av tjenester i din bolig. Du velger en eller flere tjenester, legger disse i din handlekurv og utfører betaling.
2) Vi mottar din bestilling og dobbeltsjekker at tidspunktet du har valgt kan bookes inn i vårt system. Hvis alternative tider må vurderes av våre underleverandører grunnet mangel på kapasitet og tilgjengelighet, blir du kontaktet av oss med informasjon før endelig ordre blir fastsatt.
3) En av våre medarbeidere henter dine tekstiler, din bil eller din båt til avtalt tid og leverer når oppdraget er utført. Har du bestilt renhold av bolig så kommer en eller flere profesjonelle renholdere for å utføre oppdraget til det tidspunkt som er avtalt.
Andre fordeler inkluderer:
- Alltid rask og trygg levering til avtalt tid
- Tilpass din bestilling med egne notater til oss ved bestilling
- Alltid konkurransedyktige priser
- Samme prisnivå, uansett sted og fylke
Hver VASKMIN ordre er støttet av vår servicegaranti som lover:
- Vi er alltid presis og holder våre avtaler, ingen ordre blir misligholdt
- Vi garanterer kvalitet i alle ledd og følger alle lover og regler
- Saklighet og profesjonalitet utøves av alle servicemedarbeidere
- Vaskmin DA driver IKKE en forretningsmodel innenfor delingsøkonomien
Last ned VASKMIN i dag, vi kan avlaste deg fra mange av dine daglige gjøremål.
VASKMIN er ved oppstart tilgjengelig på Sunnmøre, men vi utvider fortløpende til nye kommuner og fylker. Ønsker du at vi kommer til ditt område? Send oss en kort melding på: support@vaskmin.no

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.9

نظام الأندرويد المتوافق: Android4.0.3 or later

التقييم

Share by

ما قد تحب