Details

MerrJep Kosovë

5 (7)

تسوق | 23.0MB

تفاصيل التطبيق

Merrjep.com është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.com vendi më i madh për tregti në Kosove me mbi 1.000.000 njoftime nga kategoritë në vijim: Automjete, Vendbanime, Elektronikë , Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion, Biznes dhe Punë, dhe shumë të tjera.
Vetëm me disa hapa, gjeni marrveshje të shkëlqyer dhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.
Kërkoni njoftime me lokacion, kategori, lloj të njoftimit ose me datë. Ruani kërkimet me interes, si dhe njoftimet që ju pëlqejnë dhe ndani me miqtë!
Keni produkt që nuk ju nevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftoni dhe shisni lehtë dhe shpejt vetëm në tre hapa: Bëni disa fotografi, vendosni çmimin, përshkruani atë që e shisni dhe filloni të fitoni sot!
Opcionet të cilat i ofron Merrjep.com aplikacioni:
- Krijoni llogari ose kyçuni
- Postoni një njoftim të ri ose ndyshoni njoftimin ekzistues
- Kërkoni me lokacion, kategori, lloj të njoftimit, njoftues, datë dhe çmim
- Ruani kërkimin ose njoftimin duke klikuar zemrën sipër mbi listën me njoftime nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinë e njoftimit.
- Shikoni ofertën e shitoreve
- Kominikoni përmes thirjes, sms ose email
Bashkohuni mijra përdoruesve të merrjep.com - blini me çmim të shkëlqyeshëm dhe fitoni të holla nga produktet që nuk ju duhen!
Shkarkoni aplikacionin MerrJep.com falas dhe filloni me blerje ose shitje SOT! Thjesht. Lehtë. Falas
Dëshironi të dini më shumë për ne?
https://www.merrjep.com
Për çdo pyetje rreth njoftimeve dhe mënyra e shitjes/blerjes:
support@merrjep.com
038 753 134
Shkarkoni aplikacionet e tjera:
MerrJep Shqipëri - https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjep
MojTrg Srbija - https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg
MojTrg Crna Gora - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg
Pazar3 Macedonia - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3
Na ndiqni!
https://www.facebook.com/MerrJepKS/
https://twitter.com/merrjep
https://www.instagram.com/merrjep_ks/
https://www.linkedin.com/company/merrjep-com

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 10.0.0.3380

نظام الأندرويد المتوافق: Android4.1 or later

التقييم

Share by

ما قد تحب