Osmanlıca Dil Kuralları

3 (5)

التعليم | 16.0MB

تفاصيل التطبيق

Risale-i Nur’u sadece ilmî ve imanî meselelerin ve problemlerin bir çözüm kaynağı olarak değerlendirmek yanlış olur. Belki de onun bu yönü, onda var olan bir çok yönden sadece biridir.
Onun belki de en önemli yönü Rahmet-i İlâhinin bir davetçisi olmasıdır. (Bunu, herkes kendine göre değerlendirebilir.) Önemli olan; farkında olsanız da olmasanız da, anlasanız da anlamasanız da siz onu okurken Rahmet-i İlahinin kapısını aralıksız çalıyor oluşunuzdur.
Yani siz risale okurken aslında sabırla kutsi bir kapının önünde bekleyip, sürekli kapıyı tıklayan bir insan olarak kendinizi düşünebilirsiniz.
Ama bu hazineden anlam olarak da istifade etmek için 'sözcük sorununu aşmanız gerekli. Bu programda size sunduğumuz metinleri dikkatle incelerseniz büyük ölçüde anlama problemini de aşabilirsiniz.
İhlasla bu sabır imtihanını aştığınızda o kapının hem anlama hem de feyiz yönüyle size açıldığını sevinçle göreceksiniz.
Bu programda ki metinleri hazırlayan ilahiyatçı arkadaşlara teşekkür eder, Say'lerinin meşkûr olmasını Allah(cc)'ın engin Rahmetinden niyaz ederiz.

Show More Less

ما هو جديد Osmanlıca Dil Kuralları

v1.0.3 - Kullanıcı dostu iyileştirmeler yapıldı.
v1.0.3 - Görsel düzenlemeler yapıldı.
v1.0.3 - Resimlerin daha detaylı görünmesi için yeni özellik aktif edildi.

المعلومات

تحديث:

الإصدار: 1.0.3

نظام الأندرويد المتوافق: Android 4.1 or later

التقييم

مشاركة

ما قد تحب