Buletin

Buletin

star (1)

أخبار ومجلات | 14.7MB | تحديث: 2019-03-27 | الإصدار: 1.5 | نظام الأندرويد المتوافق: Android4.1 or later

Price: $0
التفسير
تفاصيل التطبيق

There you can get the android apps APK installed on your device. 20,000+ users downloaded Buletin latest version on 9Apps for free every week! The world's most powerful app is here waiting for you. This hot app was released on 2018-01-30. More apps was release recently, you can download them and share with your friends!
BULETIN është gazeta juaj personale, ajo ndodhet në tavolinën tuaj të punës, në xhep apo në dorën tuaj. Plot me ngjarje, foto dhe video të çdo lloji, është vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe gjithë bota.
Është e lehtë për të grumbulluar dhe seleksionuar ngjarjet që janë në interesin tuaj.
BULETIN është gazeta juaj, është vendi i vetëm për të ndjekur tema që ju interesojnë dhe për të komunikuar me shokë dhe miq përmes historive, videove dhe fotove.
Si fillim, zgjidhni disa interesa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund të shtoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarje interesante sipas interesave tuaja.
Lexoni publikime të rëndësishme në të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express, Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdo informacion me një lëvizje të vetme të dorës.
MBANI MEND :
Ruajini ngjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “zemër” dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - një mënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshirave tuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt e Preferuar.
BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALAS
Nëqoftëse keni probleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në info@buletin.al.
Guess what!! This top News & Magazines app is just 14.7M. It costs nearly no energy. 9Apps also provides other hot News & Magazines apps(games) for android mobile phone. 9Apps - the best way to explore android apps.

ما هو جديد

Ky version perfshin regullime ne sistem.
Regullimet ne kete version jane si me poshte:
01 - Regulim ne regjistrim me Facebook.
02 - Regulim ne Regjistrim dhe Login.

التقييم
 قم بالتقييم Thanks!
اصدارات قديمة