Kalendapp

Kalendapp

star (0)

إنتاجية | 13.1MB | تحديث: 2016-12-30 | الإصدار: 1.0.0 | نظام الأندرويد المتوافق: Android2.2 or later

Price: $0
التفسير
تفاصيل التطبيق

Find most popular android apps here! 10,000+ users downloaded Kalendapp latest version on 9Apps for free every week! The application is severely widely use. This hot app was released on 2015-08-02. Here are some guides of this app:
A Kalendapp® rendszer naprakészen tárolja határidőnaplód bejegyzéseit a mobileszközödön. Így a mentett, kézzel írott bejegyzés az adott dátumnál elérhető, illetve bővíthető további, az alkalmazásban létrehozott, időponttal ellátott jegyzettel. A Kalendapp® mindig a legutolsó mentett (kézzel írott, frissített) információkat tárolja.
Az alkalmazás önállóan is használható, de papíralapú feljegyzéseidet az eszközödön csak a Kalendapp® határidőnapló segítségével tudod tárolni.
A határidőnapló megvásárolható a Kalendart viszonteladóinál, illetve www.kalendart.hu web-áruházból is megrendelhető.
Működés
1. Jegyzetelj a naptáradba
Készíts feljegyzéseket a Kalendapp® rendszerű határidőnaplódba. Használd a  jelek közötti mezőket. Írj, skiccelj, jegyzetelj!
2. Szkenneld a határidőnaplód
A feljegyzések után (ill. a napod végeztével) indítsd el a Kalendapp® alkalmazást a mobileszközödön! Szkenneld be az aktuális oldalpárt!
3. Ments, tárold a bejegyzésed
Igazítsd meg a sarok-markereket a kijelzőn, szükség esetén a kontrasztot is korrigálhatod, ments! Az eszközöd Kalendapp® naptárában az aktuális dátumnál megtalálod a határidőnaplód szkennelt, mentett feljegyzéseit.
4. Hozz létre elektronikus jegyzeteket
Az eszközödön hozz létre egyedi, elektronikus bejegyzéseket, használj színes megkülönböztetést, csoportosítsd azokat!
5. Használd a vegyes naptárad
Így lehet a határidőnaplód a zsebedben. A Kalendapp® új szkennelés esetén az előző tárolt naptároldalt mindig felülírja. Fontos jegyzetek, határidőnaplóba való bejegyzések után ajánlatos frissíteni (szkennelni) az alkalmazás segítségével!
Let's come to know some detail information of this app. This top Productivity app is just 13.1M. This application was developed and being maintained carefully by a professional team which make sure it in good quality. 9Apps also provides other hot Productivity apps(games) for android mobile phone. 9Apps is your very own Android Market App, helping you find the Games & Apps in your local area!

التقييم
 قم بالتقييم Thanks!