Lutjet e Sherimit

Lutjet e Sherimit

star (2)

مراجع و كتب | 641.0KB | تحديث: 2016-12-28 | الإصدار: 1.0 | نظام الأندرويد المتوافق: Android1.6 or later

Price: $0
التفسير
تفاصيل التطبيق

Thousands of top best android apps on 9Apps! 10,000+ users downloaded Lutjet e Sherimit latest version on 9Apps for free every week! The app has also been given a bit of a visual makeover, too This hot app was released on 2015-07-28. Come and download it now!
Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.
It can be easily proved that we have t spend more cellular data when the size of the app becomes larger and larger. This top Books & Reference app is just 0.6M. More importantly, downloading this app save you lots of cellular data. 9Apps also provides other hot Books & Reference apps(games) for android mobile phone. Download Millions of free Android games on 9Apps.

التقييم
 قم بالتقييم Thanks!