MerrJep Kosovë

MerrJep Kosovë

star (7)

تسوق | 23.0MB | تحديث: 2019-08-06 | الإصدار: 10.0.0.3380 | نظام الأندرويد المتوافق: Android4.1 or later

Price: $0
التفسير
تفاصيل التطبيق

I wants to share an app for all of you. 20,000+ users downloaded MerrJep Kosovë latest version on 9Apps for free every week! In my opinion, you will like this app after use it. This hot app was released on 2019-08-06. You can see more apps release recently on 9Apps.
Merrjep.com është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.com vendi më i madh për tregti në Kosove me mbi 1.000.000 njoftime nga kategoritë në vijim: Automjete, Vendbanime, Elektronikë , Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion, Biznes dhe Punë, dhe shumë të tjera.
Vetëm me disa hapa, gjeni marrveshje të shkëlqyer dhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.
Kërkoni njoftime me lokacion, kategori, lloj të njoftimit ose me datë. Ruani kërkimet me interes, si dhe njoftimet që ju pëlqejnë dhe ndani me miqtë!
Keni produkt që nuk ju nevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftoni dhe shisni lehtë dhe shpejt vetëm në tre hapa: Bëni disa fotografi, vendosni çmimin, përshkruani atë që e shisni dhe filloni të fitoni sot!
Opcionet të cilat i ofron Merrjep.com aplikacioni:
- Krijoni llogari ose kyçuni
- Postoni një njoftim të ri ose ndyshoni njoftimin ekzistues
- Kërkoni me lokacion, kategori, lloj të njoftimit, njoftues, datë dhe çmim
- Ruani kërkimin ose njoftimin duke klikuar zemrën sipër mbi listën me njoftime nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinë e njoftimit.
- Shikoni ofertën e shitoreve
- Kominikoni përmes thirjes, sms ose email
Bashkohuni mijra përdoruesve të merrjep.com - blini me çmim të shkëlqyeshëm dhe fitoni të holla nga produktet që nuk ju duhen!
Shkarkoni aplikacionin MerrJep.com falas dhe filloni me blerje ose shitje SOT! Thjesht. Lehtë. Falas
Dëshironi të dini më shumë për ne?
https://www.merrjep.com
Për çdo pyetje rreth njoftimeve dhe mënyra e shitjes/blerjes:
support@merrjep.com
038 753 134
Shkarkoni aplikacionet e tjera:
MerrJep Shqipëri - https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjep
MojTrg Srbija - https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg
MojTrg Crna Gora - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg
Pazar3 Macedonia - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3
Na ndiqni!
https://www.facebook.com/MerrJepKS/
https://twitter.com/merrjep
https://www.instagram.com/merrjep_ks/
https://www.linkedin.com/company/merrjep-com

Perhaps you'll question the size of the package. This top Shopping app is just 23.0M. Smaller applications but more sophisticated 3D scenes and lower traffic consumption. 9Apps also provides other hot Shopping apps(games) for android mobile phone. Visit www.9apps.com for more information.

ما هو جديد

• Social Login Services has been fixed. You will be able to login to your MerrJep account with your Facebook/LinkedIn/Twitter/Yahoo/Google or Microsoft Account.
• Bug fixes and stability improvements
• Save ads / Save search results
• Filter icon has been changed
• Prices have been corrected

التقييم
 قم بالتقييم Thanks!
اصدارات قديمة