Мој Документ/ Moj Dokument

Мој Документ/ Moj Dokument

star (7)

تجارة | 35.0MB | تحديث: 2017-07-24 | الإصدار: 1.0 | نظام الأندرويد المتوافق: Android4.1 or later

Price: $0
التفسير
تفاصيل التطبيق

Вот некоторые новости для вас, чтобы узнать больше информаций об одном из лучших приложений для андроид. 10,000+ пользователи скачали последнюю версию Мој Документ/ Moj Dokument в 9Apps бесплатно каждую неделю! Это замечательное приложение, который является уникальным приложением для андроид. Это горячее приложение было выпущено в 2017-07-23. Это очень популярное приложение в россии сейчас.
Апликацијата „МОЈ ДОКУМЕНТ“ е проект на Ротаракт клуб Широк Сокак Битола во соработка и помош со Ротари клуб Широк Сокак Битола, која има за цел да ги доближи и да ги направи подостапни информациите за одредени административни процедури и постапки до сите граѓани на Р. Македонија.
Живеејќи во опшество во кое постојано се генерираат нови административни процедури и во кое имаме честа промена на законите, лоциравме дека за граѓаните претставува потешкотија да стигнат до потребните информации како да си ги оствараат своите права, односно како да стигнат до потребните документи. Поради тие причини ја создадовме апликацијата „МОЈ ДОКУМЕНТ“ преку која на брз и лесен начин сите граѓани можат да дојдат до систематизирани информации и обрасци за повеќе од четириесет административни процедури, кои ќе им помогнат за издавање на потребните документи, ќе го сведат на минимум времето потрошено низ административните лавиринти и секако ќе ги охрабрат во остварувањето на нивните права.
„МОЈ ДОКУМЕНТ“ опфаќа шест институции, со кои граѓаните остваруваат најинтензивен контакт во нивниот секојдневен живот, и тоа: Основен суд, Агенција за катастар на недвижности, Министерство за внатрешни работи, Фонд за пензиско и инвалидско осигурување, Фонд за здравствено осигурување и Управата за водење на матични книги. Апликацијата дава можност секој корисник потребните информации и обрасци за издавање на бараниот документ да си ги испрати на својата електронска пошта, како и истите да ги испечати.
Се надеваме дека апликацијата ќе ја постигне својата цел, односно дека истата ќе допринесе за подобра достапност на граѓаните до информациите и остварувањето на своите права. Плановите за во блиска иднина се апликацијата да биде дополнета со информации, процедури и обрасци од уште три нови институции со кои граѓаните остваруваат чести контакти.
Вот введение этого приложения. Это топ приложение Business просто 35.0M. Меньше размера приложения, но больше сложного 3D сцены и низже потребления трафика. 9Apps тоже представляет другие горячие приложения(игры) Business для андроид мобильного телефона. Получить миллион бесплатных приложений для андроид от 9Apps, который является редким андроид маркетом и имеет бесконечное развлечение.

ما هو جديد

Moj Dokument

التقييم
 قم بالتقييم Thanks!